Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

KRC Genk tegen Club Brugge levert altijd doelpunten op

Bekerwinnaar Racing Genk neemt het vrijdagavond om 20u45 op tegen de kampioen uit de reguliere competitie: Club Brugge. Uit de geschiedenis leren we dat een duel tussen deze twee altijd interessante wedstrijden oplevert. Hopelijk is dat vrijdagavond opnieuw het geval. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Laatste vijf matchen

Racing Genk lijkt het tegen Club Brugge altijd lastig te hebben. In 92 wedstrijden wonnen de Limburgers slechts 29 keer. Club Brugge behaalde 43 overwinningen.

Vooral in de laatste vijf onderlinge confrontaties wordt duidelijk dat Club niet de meest favoriete tegenstander van KRC Genk is. Eén keer konden ze een gelijkspel uit de brand slepen, maar de overige vier keer moesten ze het onderspit delven tegen Club Brugge. Toch wordt er deze keer meer verwacht van de Genkies

Dubbele kans 1X (notering van 1.71)

Geen clean sheets

Het valt op dat als KRC Genk en Club Brugge tegen elkaar spelen, beide ploegen telkens scoren. We moeten al terug naar begin 2018 en tien(!) wedstrijden geleden om een eindscore te vinden met een nul in.

Ook op de vorige speeldag viel er heel wat te beleven. KRC Genk scoorde drie keer en kreeg er twee binnen tegen Antwerp. Club Brugge kwam twee keer tot scoren toe tegen Anderlecht en kreeg er evenveel om de oren. Als Genk en Club op dit elan verder gaan, krijgen we toch wel een interessante wedstrijd te zien met heel wat doelpunten

Beide teams scoren (notering van 1.60)

Must See

More in Jupiler Pro League