Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan Zulte Waregem net zoals in de heenronde verrassen tegen een zoekend Anderlecht?

Anderlecht-Seraing

Woensdagavond staat er voor Anderlecht opnieuw een levensbelangrijke wedstrijd op het programma. Om 20u45 ontvangen ze in eigen huis het Zulte Waregem van Mbaye Leye.

De West-Vlamingen staan slechts voorlaatste, maar dat wil niet zeggen dat het zomaar een walk-over wordt van de jongens van Brian Riemer.

Weet Essevee net zoals in de heenwedstrijd punten te pakken tegen Paars-Wit?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Anderlecht  –  Zulte Waregem vind je hieronder.

Er is weer hoop

Met de komst van Ruud Vormer en Christian Brüls bekijkt Zulte Waregem het leven opnieuw door een roze bril.

De twee oude krijgers brengen bijzonder veel kwaliteit en ervaring bij aan een team dat het nieuwe jaar goed gestart is.

KV Mechelen werd met 2-0 huiswaarts gestuurd en als klap op de vuurpijl kwalificeerden de West-Vlamingen zich ook voor de halve finale van de Croky Cup.

Een bezoek aan het Lotto Park van Anderlecht schrikt hen dan ook niet af. Hoewel het al van 2019 geleden is dat Essevee daar punten pakte, kan het dit keer nog eens prijs zijn.

Voorlopig hebben de Brusselaars zich onder nieuwe coach Brian Riemer nog niet kunnen herpakken.

Afgelopen zondag namen ze mits de hulp van Brandon Mechele een puntje mee uit Brugge, maar verder is het zeer matig met slechts acht punten uit hun laatste zeven competitiewedstrijden.

In de heenwedstrijd trok Zulte Waregem aan het langste eind. Als jij denkt dat zij ook woensdag minstens één punt pakken, waag dan zeker een gokje.

Gelijkspel of Zulte Waregem wint (notering van 2.50)

 

Opnieuw belangrijk zijn

De Paars-Witte hoop rust veelal op de schouders van Fábio Silva. De Portugees moet dringend goals gaan maken, om zijn team aan punten te helpen.

Tot nu toe zit de huurling van Wolverhampton aan zeven doelpunten in de Jupiler Pro League.

Twee weken geleden wist hij tegen Union eindelijk nog eens een bal tegen de touwen te werken en dat wordt van hem ook tegen Zulte Waregem verwacht.

De laatste jaren is Anderlecht – Zulte Waregem een duel waarin doorgaans veel doelpunten vallen.

Maar liefst 29 doelpunten vielen er in de zes laatste onderlinge duels. Dat is bijna vijf per wedstrijd.

Ook dit jaar zijn het twee teams die niet al te secuur zijn achterin. Zo kreeg Anderlecht al 29 goals tegen en de voorlaatste in de stand kreeg al 43 tegendoelpunten.

Als we woensdagavond minstens vier goals zien, waaronder eentje van Fábio Silva dan geniet jij van de boosted odd!

Fábio Silva scoort en er vallen minstens vier goals (boosted odd van 3.85)

Must See

More in Jupiler Pro League