Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan Standard profiteren van de Europese vermoeidheid van Club?

Met Club Brugge – Standard staat er alvast een mooie affiche gepland op de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League.

De twee traditieclubs speelden in het verleden al 145 keer tegen elkaar. Club won 57 keer, Standard 52 keer.

De meest interessante noteringen voor online weddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Europese vermoeidheid

Club Brugge lijkt na een Europese wedstrijd toch vaak een klein dipje te hebben.

Zo wonnen ze bijvoorbeeld met een gelukje in de allerlaatste minuut tegen Charleroi, na hun puike prestatie tegen Paris SG.

Na hun overwinning tegen RB Leipzig kwamen ze niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Anderlecht.

En ook de wedstrijd tegen Antwerp eindigde op 1-1, vlak na de pandoering die ze van Manchester City kregen.

Standard zou dus wel eens kunnen profiteren van een vermoeid Club Brugge.

Standard wint met een Asian handicap van +1.5 (notering van 1.92)

Eén helft

Club kon in de afgelopen zes duels slechts één keertje in beide helften scoren.

Dat deden ze tegen STVV, toen Bas Dost zijn club al na 1 minuut op voorsprong zette.

Ook tegen Standard zien we Club Brugge niet zowel voor én na de rust scoren.

Club scoort niet in beide helften (notering van 1.83)