Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan ook Anderlecht profiteren van een Antwerp op de dool?  

Anderlecht Ludogorets betting tips betfirst

Antwerp FC ontvangt zondagavond Anderlecht in het Bosuilstadion op speeldag 16 in de Jupiler Pro League.

De thuisploeg kende een schitterende start van het seizoen, maar lijkt de laatste tijd de weg een beetje kwijt te zijn met amper een 6 op 18.

Anderlecht begon dan weer barslecht aan het seizoen, maar doet het onder de nieuwe interim-trainer Robin Veldeman een stuk beter.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Antwerp – Anderlecht vind je hieronder.

Antwerp in een negatieve spiraal

Antwerp stond in september nog aan de leiding van het klassement, maar na hun recente slechte reeks zien ze momenteel Racing Genk tien punten (met één wedstrijd meer) uitlopen.

Ook Club Brugge en Union SG komen aansluiten met elk 32 punten. Slechts ééntje minder dan Antwerp.

The Great Old verloor overigens voor het eerst dit seizoen twee wedstrijden na elkaar. Twee weken geleden tegen Racing Genk en ook vorige week tegen Sporting Charleroi.

Bij Antwerp willen ze zo snel mogelijk die negatieve spiraal doorbreken, maar dat wordt alvast geen gemakkelijke klus tegen Anderlecht.

Paars-Wit lijkt namelijk herboren na het ontslag van Felice Mazzu.

Eerst door Eupen met 4-2 te verslaan na drie verloren wedstrijden op rij. Daarna wonnen ze ook een erg moeilijke wedstrijd tegen Silkeborg IF en konden ze zich op die manier te verzekeren van Europees voetbal.

Voor Veldeman is dit overigens de uitgelezen kans om te bevestigen, want bij Antwerp lijken ze dit seizoen nog nooit zo onzeker geweest als op dit punt.

Als Anderlecht nu doordrukt en een goed resultaat kan halen in de topper tegen Antwerp, zou het kunnen dat ze wel eens écht vertrokken zijn.

Dat beseft ook Veldeman, die zijn manschappen het belang van deze wedstrijd ongetwijfeld heel erg duidelijk zal maken.

Anderlecht wint of gelijkspel (notering van 1.74)

 

Aanvallend voetbal

Bij Anderlecht scoren ze onder interim-coach Veldeman systematisch minstens twee doelpunten.

Een 2-2 gelijkspel tegen FCSB, een 4-2 overwinning tegen Eupen en een 0-2 zege tegen Silkeborg.

Als het aanvallende plan van de Nederlander zowel in de Jupiler Pro League als in de Conference League al drie keer na elkaar lijkt de werken, vermoeden we dat dit ook zondagavond het geval zal zijn.

Wij zetten daarom opnieuw in op minstens twee goals van Paars-Wit.

Anderlecht scoort meer dan 1.5 goals (notering van 2.55)

Must See

More in Jupiler Pro League