Verbind je met ons

HomePremier League

Kan Liverpool tegen Chelsea profiteren van de chaos na het ontslag van Graham Potter?

chelsea liverpool betting tips betfirst

Het is opnieuw hommeles bij Chelsea. The Blues verloren afgelopen weekend alweer, van Aston Villa, en dat kostte Graham Potter de kop. Veel tijd om te mijmeren is er echter niet: dinsdag om 21u ontvangen ze Liverpool in een uitgestelde match van speeldag acht.

Kan Liverpool profiteren van de chaos?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Chelsea-Liverpool vind je hieronder.

Zwak in Stamford Bridge

Het ooit zo gevreesde Stamford Bridge boezemt de tegenstander tegenwoordig nog weinig angst in. Dat hebben de laatste weken wel aangetoond.

In het verleden kwamen tegenstanders met schrik naar Londen. Nu is dat met hoop. Aston Villa ging er zaterdag nog doodleuk winnen met 0-2.

Twee weken eerder ging zelfs rode lantaarn Southampton met de driepunter lopen. Om maar te zeggen: Chelsea doet het echt niet goed in eigen huis.

Van de laatste vijf Premier League-matchen op Stamford Bridge sloten ze er amper één winnend af. En dinsdag komt net Liverpool langs.

Chelsea heeft niet bepaald de geschiedenis mee in de onderlinge confrontaties tegen The Reds. Van de recentste twaalf thuismatchen wonnen ze er slechts twee.

Liverpool wint of gelijkspel (notering van 1.58)

 

Egyptenaar terug in vorm

Sinds jaar en dag is dé aanvalsleider van Liverpool Mohamed Salah. Dit seizoen leek het wat minder te lopen, maar hij komt stilaan onder stoom.

De Egyptenaar begon niet goed aan het seizoen, maar is de laatste tijd weer enorm belangrijk voor Liverpool, met vier goals in z’n laatste vier duels.

Zijn statistieken mogen er ondertussen écht wel zijn: 23 goals en elf assists in 40 optredens is verre van slecht.

Met zeven treffers in de recentste acht duels voor club en land heeft hij de smaak weer te pakken. Hij scoorde ook op het veld van Manchester City vorig weekend.

Bovendien heeft de winger een duidelijk doel voor ogen: de top drie induiken van topschutters aller tijden van The Reds.

Salah heeft respectievelijk vier en zeven goals nodig om Robbie Fowler en Steven Gerrard bij te benen. Op het veld van Chelsea kan hij er alvast aan beginnen.

Mo Salah scoort (notering van 3.10)

 

Must See

More in Premier League