Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

KAA Gent-Club Brugge: krijgen we opnieuw een spektakelstuk met veel goals?

Club Brugge

Zondagmiddag om 13u30 staat de ‘Slag om Vlaanderen’ tussen KAA Gent en Club Brugge weer op het programma.

Vorig seizoen haalden de Buffalo’s verwoestend uit en stuurden ze Club Brugge met harde 6-1 cijfers weer naar huis.

Krijgen we ook dit jaar weer veel goals te zien in de Ghelamco Arena?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze KAA Gent  – Club Brugge vind je hieronder.

Minstens drie goals

Zowel KAA Gent als Club Brugge vinden vlotjes de weg naar doel dit seizoen. De landskampioen was al 32 keer trefzeker, terwijl de Oost-Vlamingen al 26 goals maakten.

Een goed uitgangspunt dus voor veel goals, zeker ook als je weet dat beide clubs samen al 34 doelpunten binnenkregen in slechts vijftien JPL-matchen.

Ook in het recente verleden waren de thuiswedstrijden voor KAA Gent tegen Club Brugge enorme spektakelstukken. In de laatste vier duels vielen er zeventien doelpunten.

Door die absurde cijfers van de laatste jaren zitten we na 104 onderlinge duels aan een totaal van 305 doelpunten.

Bij twee ploegen die veel goals maken en er ook bijna elke wedstrijd eentje tegenkrijgen, verwacht je niet anders dan een open wedstrijd.

Er vallen minstens drie doelpunten (notering van 1.80)

 

Een zeldzaamheid

Slechts achttien procent van de wedstrijden tussen de Buffalo’s en Blauw-Zwart eindigt op een gelijkspel.

In de laatste 29 duels deelden beide clubs slechts twee keer de punten.

De thuisploeg speelde dit seizoen nog maar drie keer gelijk, terwijl de landskampioen alleen met Zulte Waregem en Union de punten moest delen.

Daarnaast voorspellen wij ook een doelpunt van beide teams. Als we kijken naar de jongste uitslagen dan is dat zeker niet onwaarschijnlijk.

Zowel KAA Gent als Club Brugge hebben het dit seizoen bijzonder lastig om een clean sheet te behalen in de Jupiler Pro League.

Respectievelijk slaagden ze er al elf en negen wedstrijden niet in om hun netten schoon te houden. Bovendien scoorde Blauw-Zwart in hun laatste zes duels in Gent minstens één goal.

Het lijkt ons dan ook niet overdreven dat beide teams elkaar minstens één keer weten te verslaan en dat we een winnaar krijgen.

Beide teams scoren en geen gelijkspel (notering van 2.45)

Must See

More in Jupiler Pro League