Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Houdt Anderlecht voor het derde jaar op rij zijn netten schoon in een thuismatch tegen Charleroi?

Anderlecht-Club Brugge

De tiende wedstrijd van het seizoen in de JPL wordt er voor Anderlecht eentje in eigen huis tegen Charleroi.

Voor Felice Mazzù is het een wedstrijd tegen één van zijn ex-clubs, want hij was de man die de Zebra’s naar een hoger niveau tilde.

Weet hij zondagmiddag met zijn huidige team zijn ex-werkgever te verslaan?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Anderlecht – Charleroi vind je hieronder.

Ondoordringbaar

Felice Mazzù houdt van een goede organisatie in zijn ploeg. Dat bewees hij vorig jaar met Union en dat wil hij ook integreren bij Anderlecht.

Voorlopig lijkt hij daar redelijk goed in te slagen. Sinds de komst van Jan Vertonghen merk je meteen meer rust achterin bij Paars-Wit.

De Brusselaars wisten dit seizoen ook al in drie competitiewedstrijden de nul te houden en hopen dat voor een vierde keer te doen tegen Charleroi.

Het meest recente verleden doet elke fan in elk geval al dromen. Tijdens hun laatste drie bezoeken aan het Lottopark lukten het de Zebra’s niet om te scoren.

Met een sterke Hendrik Van Crombrugge wordt het ook zondag een bijzonder lastige opgave voor Charleroi om te scoren.

Anderlecht houdt de nul (notering van 2.55)

 

De rol niet lossen

Na een mindere één op twaalf wist Anderlecht op de vorige speeldag nog eens fel uit te halen tegen Kortrijk.

Om de rol met de top niet te verliezen is het voor Paars-Wit van levensbelang om te winnen van Charleroi. In de twee laatste onderlinge duels in Brussel haalde Anderlecht flink uit met 3-0 en 4-0.

Aan hen om ook nu weer de drie punten te pakken tegen een zwalpende ploeg. Charleroi staat slechts op een tiende plaats in de Jupiler Pro League.

Ook buitenshuis doen de troepen van Edward Still het niet al te best. Enkel bij degradatiekandidaten Zulte Waregem en Seraing werd er gewonnen.

Anderlecht is dus de favoriet om met de drie punten aan de haal te gaan.

Anderlecht wint (notering van 1.64)

Must See

More in Jupiler Pro League