Verbind je met ons

HomeVideos

Halve finale WK: zien we opnieuw een karrenvracht kaarten tussen Argentinië en Kroatië?

Argentinië Kroatië WK betfirst betting tips

De Wereldbeker in Qatar nadert nu echt wel z’n kookpunt. Dinsdag en woensdag worden de halve finales gespeeld. Argentinië mag dinsdag om 20u de spits afbijten tegen Kroatië.

Zowel de kwartfinale van Kroatië als deze van Argentinië deed heel wat stof opwaaien. Wordt het opnieuw zo’n geweldig spannend duel?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Argentinië-Kroatië vind je hieronder.

Kaarten kaarten en nog eens kaarten?

De kwartfinale tussen Argentinië en Nederland was er ééntje die we ons nog zeer lang zullen herinneren. De meest opvallende figuur van de match? Mateu Lahoz.

De Spaanse scheidsrechter trok maar wat graag de aandacht naar zich toe en trok maar liefst negentien keer geel. Een record.

Bij Argentinië zijn ze overigens niet vies van een stampje hier en daar. Zowel Romero als Otamendi en Martinez zijn bikkelharde verdedigers.

In die andere kwartfinale tussen Kroatië en Brazilië vielen er overigens ook vijf kaarten.

Een halve finale op het scherpst van de snee, bol van de spanning. Wij verwachten ook deze keer een resem kaarten. Minstens vijf, toch? Wij zouden het er op wagen.

Minstens vijf kaarten (notering van 1.95)

 

De onvermijdelijke Messi

Hoe je het ook draait of keert: La Albiceleste staat of valt dezer dagen nog altijd met ene Lionel Messi, ondertussen 35 jaar.

En tot nu toe is het steevast staat geweest, want Messi is aan zijn beste Wereldbeker in zijn carrière bezig.

De Vlo laat op Sofascore een gemiddelde quotering van 8.18 noteren en moet daarmee enkel Bruno Fernandes laten voorgaan, die inmiddels thuis zit.

Messi scoort en laat scoren: met zijn vier treffers en twee assists is hij de tweede meest beslissende speler op het toernooi, na fenomeen Kylian Mbappé.

De Argentijnse teller staat momenteel op 95 rozen voor Lionel Messi, daarmee komt niemand ook maar een beetje in de buurt.

Ook tegen Kroatië zal Messi – die o zo gebrand is op het binnenhalen van die ontbrekende trofee – graag de netten doen trillen. Profiteer van de boosted odd als Leo scoort binnen de 90’.

Lionel Messi scoort (boosted odd van 2.60)

 

Must See

More in Videos