Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Haalt Club Brugge opnieuw stevig uit in en tegen Eupen?

Club Brugge KV Mechelen betting tips betFIRST

Club Brugge gaat zondagnamiddag in het Kerhweg-stadion op zoek naar een tweede overwinning van het seizoen.

Na een overwinning tegen KRC Genk hoopt stamnummer 3 nu ook Eupen te verslaan.

De laatste drie keer dat Blauw-Zwart ging voetballen in de Oostkantons werd het steeds een duidelijke uitoverwinning voor de landskampioen.

Carl Hoefkens hoopt om die positieve reeks verder te zetten.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Eupen – Club Brugge vind je hieronder.

Vanaf minuut 1

In het verleden speelde Club Brugge al zeven wedstrijden op het veld van Eupen. Amper twee keer slaagden de West-Vlamingen er niet om de drie punten mee naar huis te nemen.

De laatste drie uitwedstrijden in de Oostkantons werden simpel gewonnen. Tweemaal werd het 0-4 en vorig jaar eindigde de match op 1-3.

In die drie wedstrijden kwam Club Brugge al voor de rust op voorsprong en hielden ze de stand steeds vast tot het einde.

Ook dit jaar toonden de jongens van Carl Hoefkens in de Supercup al dat ze een wedstrijd in de eerste helft naar hun hand kunnen zetten.

Wij voorzien niet veel problemen voor Club Brugge, die allicht in de eerste helft al de kloof met Eupen willen slaan.

Club Brugge wint eerste helft en ook de wedstrijd (notering van 2.15)

Goals, goals, goals …

Naar alle waarschijnlijk vertrekt Charles De Ketelaere bij Club Brugge, maar de landskampioen is al naarstig op zoek gegaan naar aanvallende versterkingen.

Zo kwamen ze uit bij Ferran Jutgla en Cyle Larin. Samen met Noa Lang, Skov Olsen, Tajon Buchanan en Kamal Sowah moeten zij voor de doelpunten zorgen.

In de wedstrijd tegen KRC Genk lukte dat al aardig, want de West-Vlamingen waren driemaal trefzeker.

Wij verwachten dat Club Brugge ook dit keer in Eupen zeer efficiënt zal zijn. De laatste drie uitwedstrijden bij Eupen leverde namelijk ook minstens drie doelpunten op.

Als de landskampioen minstens drie doelpunten weet te maken, wacht er een mooie notering.

Club Brugge scoort minstens 3 doelpunten (notering van 2.30)