Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Een grote kans op doelpunten in Racing Genk – OH Leuven

Racing Genk neemt het zaterdagavond op tegen OH Leuven. Dat doen ze om 20u45 in de Luminus Arena. Met het thuisvoordeel op zak gaat Genk op zoek naar zijn tweede overwinning van dit seizoen. Bij OHL draaide het al drie keer uit op een gelijkspel.

Voetbalweddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Racing Genk – OH Leuven vind je hieronder.

 

Zes overwinningen

Racing Genk en OH Leuven stonden in totaal al tien keer tegenover elkaar. Daarvan wonnen de Limburgers zes wedstrijden en vier keer werden de punten gedeeld. Leuven kon dus nog nooit winnen van Genk. Ook zaterdagavond ziet het er niet naar uit dat OHL deze negatieve reeks kan doorbreken. De Leuvense ploeg kon dit seizoen namelijk nog geen enkele wedstrijd winnen.

KRC Genk wint de wedstrijd (notering van 1.48)

 

Doelpuntenfestijn

Slechts vier ploegen in de reguliere competitie slaagden erin om meer dan zes keer te scoren na drie speeldagen in de Jupiler Pro League. Union, KAS Eupen en Racing Genk noteerden er elk zes, enkel Antwerp doet nog een tikkeltje beter met zeven doelpunten. Opvallend: bij Genk kregen ze er ondertussen ook alweer zes om de oren. Daarmee zijn de Limburgers bij de slechtste van de klas.

De kans dat OH Leuven er dus minstens ééntje tegen de netten van Genk krijgt, lijkt dan ook zeer groot. Anderzijds zou het voor de vice-kampioen ook geen probleem mogen zijn om dit opnieuw recht te trekken tegen de huidige nummer zestien in de stand. Genk scoort en laat scoren, dat is duidelijk.

KRC Genk scoort meer dan 1.5 doelpunten (notering van 1.47)

 

Must See

More in Jupiler Pro League