Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Dwarsboomt scherprechter Club Brugge meteen de titelplannen van leider KRC Genk?

KRC Genk Club Brugge betting tips betfirst

De eindstrijd is begonnen, de jacht naar de oppergaai officieel ingezet. Jawel, dit weekend staat de openingsmatch van de Champions’ play-offs voor de deur. En uiteraard is het een kraker: leider KRC Genk ontvangt zondag om 18u30 Club Brugge.

Wie begint met een perfect rapport aan de play-offs?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Genk-Club Brugge vind je hieronder.

De vorm te pakken

Wie twee weken geleden had voorspeld dat Club Brugge nog in de Champions’ play-offs ging belanden, werd waarschijnlijk eens raar bekeken.

Maar goed, door het puntenverlies van KAA Gent tegen KV Oostende staan de Bruggelingen er wel tussen. Misschien niet als titelkandidaat, maar wél klaar om scherprechter te spelen.

Sinds het ontslag van Scott Parker is het bij blauw-zwart alleen maar crescendo gegaan. Onder interim-coach Rik De Mil pakten ze 13 op 18. En dat had eigenlijk 18 op 18 moeten zijn.

Club Brugge lijkt op het perfecte moment over een topvorm te beschikken, met puike prestaties tegen Westerlo en Eupen.

Bij KRC Genk daarentegen, verloopt het tegenwoordig stukken moeizamer. De mannen van Vrancken wonnen amper drie van hun laatste tien wedstrijden.

Overigens vertrok Club heel vaak met een resultaat uit de Cegeka Arena de laatste jaren: ze verloren maar één van de recentste vijf matchen in Limburg. En dat, jawel, onder diezelfde Scott Parker.

Club Brugge wint of gelijkspel (notering van 1.66)

 

Heel vaak veel doelpunten

De huidige editie van de Champions’ play-offs zou wel eens kunnen beginnen met een spektakelwedstrijd. Genk vs Club Brugge ademt gewoon doelpunten.

Dat zagen we ook de laatste weken. Terwijl Genk Anderlecht een pak rammel gaf met 5-2 en 2-2 gelijkspeelde tegen Charleroi, leidde Club Eupen naar de slachtbank: 7-0.

De twee ploegen die misschien wel de beste aanvalslinie van de competitie hebben tegenover elkaar? Dat moet vonken geven.

Dat was in het verleden alvast heel erg vaak het geval. Blauw-wit tegen blauw-zwart is bijna een garantie op een karrenvracht goals.

Er vielen 29 doelpunten in de recentste zes wedstrijden tussen beide topploegen. Bijna vijf gemiddeld per match.

Om maar te zeggen: je stemt zondagavond om 18u30 beter even af op KRC Genk-Club Brugge.

Er vallen minstens vier goals (notering van 2.50)

 

Must See

More in Jupiler Pro League