Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Club Brugge-KV Mechelen: kan blauw-zwart opnieuw winnen, ondanks een tegendoelpunt?

Union-Club Brugge

Do or die. Dat is zowat de leuze waarmee enkele ploegen de slotspeeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League induiken.

De laatste punten worden uitgedeeld en zondagavond weten we eindelijk wie naar de Champions’ play-offs mag en wie Europe play-offs moet spelen.

Eén ding is zeker: Club Brugge eindigt in de top vier en wil nog wat dichter bij Union sluipen door te winnen van KV Mechelen.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze affiche vind je hieronder.

Wie stopt Club?

Het heeft serieus lang geduurd, maar de afgelopen maanden lijkt de machine van Alfred Schreuder eindelijk aangeslagen.

Doelpunten maken verliep in de eerste zes wedstrijden onder zijn vleugels bijzonder lastig: ze wisten slechts zes keer te prikken en werden door Cercle Brugge en Union op nul gehouden.

Maar daar kwam ondertussen dus flink wat verandering in. Onder leiding van nieuwelingen Skov Olsen en Adamyan vindt blauw-zwart opnieuw heel gemakkelijk de weg naar de netten.

Al zes competitiematchen op rij slaagden de Bruggelingen erin om minstens drie keer te scoren. KV Mechelen is dus gewaarschuwd.

Club scoort minstens drie keer (notering van 2.20)

 

Altijd tegengoal.

Club Brugge mag dan heel erg vlot scoren de laatste maanden, aan de andere kant van het terrein loopt het toch een pak moeizamer.

Simon Mignolet is niet bezig aan een topseizoen en het vertrek van Odilon Kossounou vorige zomer liet zich al voelen. Ook onder Alfred Schreuder pakt Club (te?) gemakkelijk doelpunten.

Ze hielden slechts één keer de nul in de laatste zeven matchen. Komt daarbij dat KV Mechelen zo goed als altijd scoort, ze doen dat nu al tien matchen op een rij.

Maar de tegengoals deren blauw-zwart niet echt de laatste tijd, want ze pronken met een knappe 21 op 21 en willen koste wat het kost zo dicht mogelijk bij Union eindigen.

KV Mechelen daarentegen, is al zeker van deelname aan de Europe play-offs. Beide teams scoren, maar Club pakt de winst?

Het zou zomaar kunnen, want Club won zes van de recentste acht thuismatchen tegen De Kakkers.

Beide teams scoren & Club Brugge wint (notering van 2.80)

 

Must See

More in Jupiler Pro League