Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Club Brugge-Anderlecht: wie van de twee rivalen trekt zijn goede vorm door in de topper?

Club Brugge-Gent

De messen zijn geslepen en de spanning is nu al te snijden. Zondag om 13h30 kijken eeuwenoude rivalen Club Brugge en Anderlecht elkaar nog eens in de ogen.

De eerste Club Brugge-Anderlecht voor een vol Jan Breydel sinds september 2019 en met de terugkeer van oude geliefde Lior Refaelov éxtra speciaal.

Wie kan op z’n elan verdergaan?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Even ongeslagen.

Sinds enkele weken is het opnieuw rozengeur en maneschijn in Anderlecht. De driepunter in Charleroi lijkt voor een déclic te hebben gezorgd.

Want sindsdien zijn de Brusselaars ongeslagen: ze namen vlot de maat van Seraing, STVV en Zulte Waregem en wisten zich ook te plaatsen voor de kwartfinale van de Croky Cup.

Met de tandem Refaelov-Verschaeren lijken ze ook een nieuw gouden duo te hebben gevonden, dat voor veel meer schwung in het elftal van Kompany zorgt.

Bovendien is Anderlecht al drie matchen op rij ongeslagen tegen Club Brugge.

Anderlecht wint of gelijkspel (notering van 1.95)

 

Garantie op goals.

Je kan zeggen wat je wil over het Club Brugge en Anderlecht van de afgelopen maanden, maar zeker niet dat ze geen boeiende wedstrijden afleveren.

Tegenwoordig heb je al een stevig telraam nodig om de score niet uit het oog te verliezen.

In de laatste vijf wedstrijden van paars-wit werd er in vier gevallen vier keer of meer gescoord.

Bij Club Brugge zijn de statistieken op dat vlak zelfs nog straffer: van de recentste zeven duels leverde enkel de wedstrijd tegen Zulte Waregem minder dan vijf (!) doelpunten op.

Daarenboven zagen we bij de laatste drie confrontaties tussen paars-wit en blauw-zwart onder andere een 3-3 en 2-2.

Goals gegarandeerd dus!

Er wordt minstens 4 keer gescoord (notering van 2.85)

 

Must See

More in Jupiler Pro League