Verbind je met ons

HomeChampions League

Chelsea hield in twaalf van de laatste zestien duels de nul: ook tegen Real?

Chelsea en Real staan woensdagavond oog in oog in de returnwedstrijd van de Champions League, met als inzet een plek in de finale. Alles ligt nog open na het 1-1 gelijkspel in het heenduel. Wie gaat er naar de finale? Alles over dit duel lees je hier bij betFIRST.

Chelsea heeft in de afgelopen weken bewezen grote tegenstanders te kunnen verslaan. De ploeg van Thomas Tuchel versloeg Atlético Madrid in eigen huis met 2-0 en ook Manchester City moest het onderspit delven op Stamford Bridge: 1-0. Plaatst Chelsea zich voor de Champions League-finale?

Bekijk de noteringen hier:

Chelsea plaatst zich voor de Champions League-finale (notering van 1.60)

Scoort Benzema opnieuw?

Karim Benzema scoorde negen keer en gaf drie assists in de laatste negen competitiewedstrijden. Bovendien zorgde de 29-jarige Fransman voor de gelijkmaker in het heenduel tegen Chelsea. Scoort Karim Benzema ook in de return tegen Chelsea?

Bekijk de noteringen hier:

Karim Benzema scoort tegen Chelsea (notering van 2.65)

Clean sheet Chelsea

Chelsea krijgt de laatste paar maanden weinig tegendoelpunten te verwerken. The Blues hielden namelijk twaalf keer de nul in de afgelopen zestien wedstrijden (alle competities). Houdt Chelsea ook de nul tegen Real?

Bekijk de noteringen hier:

Chelsea houdt de nul tegen Real (notering van 2.50)

Must See

More in Champions League