Verbind je met ons

HomeChampions League

Chelsea-Dortmund: zien The Blues hun laatste kans op een prijs in rook opgaan?

Chelsea Dortmund betting tips betfirst

Het is opnieuw zover: midweekvoetbal met Champions League. En het wordt stilaan money time, want de terugwedstrijden in de 1/8e finales staan op het menu. Dinsdag om 21u ontvangt Chelsea Dortmund, dat met een 1-0 voorsprong naar Londen komt.

Kunnen The Blues zich toch nog in de kwartfinale knokken?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Chelsea-Dortmund vind je hieronder.

Goede vorm vs slechte vorm

Chelsea gaf dit seizoen al meer dan 600 miljoen euro uit aan transfers. Dan doe je wel mee voor de prijzen, zou je denken. Mis poes.

The Blues spelen een afgrijselijk seizoen en de stoel van Graham Potter begint ook serieus te wankelen. Ze wonnen maar twee van de laatste twaalf matchen.

Ook de magie van Stamford Bridge – over het algemeen een fort te noemen – lijkt weg. Sinds oktober wonnen ze maar drie van hun acht partijen.

Het contrast met Dortmund kan bijna niet groter zijn. De Duitsers zitten in bloedvorm. Over alle competities heen wonnen ze al tien wedstrijden op rij.

Hun laatste puntenverlies dateert al van voor het WK in Qatar… Toen verloren ze op Mönchengladbach. Chelsea is dus gewaarschuwd.

Dortmund wint of gelijkspel (notering van 2.00)

 

Heel weinig goals

Je moet het Chelsea wel nageven: scoren lukt o zo moeilijk, maar incasseren doen ze toch weinig. In de Premier League slikte enkel Newcastle minder treffers.

Dat zorgt er wat voor dat Chelsea een grijze muis is geworden. Want voor spectaculaire matchen moet je allang niet meer bij hen zijn.

In de afgelopen zes matchen van The Blues vielen in totaal zes doelpunten. Je hoort het goed, zes… Behoorlijk saai dus.

Bovendien zagen we ook in drie van de vier recentste matchen van Borussia Dortmund maximaal twee goals vallen.

Met andere woorden: verwacht je niet aan te veel spektakel. Vallen er ook dinsdag maximaal twee goals? Het zou zomaar kunnen.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 1.95)

 

Must See

More in Champions League