Verbind je met ons

HomeChampions League

Champions League: deelt Bayern al in de heenmatch een mokerslag uit aan een gehavend PSG?

PSG Bayern München betting tips betfirst

The Chaaaampioooonnnsss is back! Jawel, onze geliefde Champions League is deze week helemaal terug van weggeweest. Meer dan drie maanden na het laatste groepsfaseduel beginnen nu de knock-outs. Dé affiche van de week? Dat is PSG tegen Bayern. Dinsdag om 21u in het Parc des Princes.

Twee giganten tegen elkaar. Wie zal zegevieren?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op PSG-Bayern vind je hieronder.

Duitse stormrammen

Enkele weken geleden werd Bayern plots in een mini-crisisje gewenteld. De Rekordmeister had zowaar drie matchen op rij niet gewonnen.

Maar uiteraard duurde dat niet erg lang. De mannen van Nagelsmann wonnen daarna drie keer op rij en scoorden daarin elf doelpunten.

Ze zullen zeker klaar zijn voor de Champions League. Zowel Barcelona als Inter hebben in de groepsfase mogen voelen hoe sterk ze kunnen zijn.

Bayern pakte 18 op 18 in de groep des doods en slikte daarin amper twee doelpunten. En die waren dan nog van zwakke broertje Viktoria Plzen.

Bayern won overigens ook hun laatste bezoekje aan Parijs én de finale in 2020. Daarenboven begint sterspeler Mbappé wellicht op de bank…

Bayern München wint (notering van 2.50)

 

De Vlo is terug

De voetbalfans die na vorig seizoen dachten dat Lionel Messi officieel tot het verleden behoorde, kwamen behoorlijk bedrogen uit.

Messi begon als een komeet aan het seizoen in de Ligue 1 en werd enkele maanden later – zoals iedereen weet – wereldkampioen.

Ondertussen kan La Pulga alweer fenomenale statistieken voorleggen. In 25 wedstrijden verzamelde hij vijftien goals en veertien assists.

Ook in de Champions League was hij goed bij schot: de Argentijn scoorde vier keer in zijn vijf gespeelde duels. Hij gaf ook nog eens vier assists.

Messi kampte de laatste weken met een hamstringblessure, maar coach Christophe Galtier gaf al aan dat hij wedstrijdfit is.

Messi op het scorebord? Dan profiteer je van een boosted odd!

Lionel Messi scoort (notering van 2.75)

 

Must See

More in Champions League