Verbind je met ons

HomeChampions League

Borussia Dortmund – Ajax: Nemen de Duitsers revanche na de oorwassing?

Het was twee weken geleden een wedstrijd die de wenkbrauwen deed fronsen. Ajax speelde in de eigen Johan Cruijff ArenA Borussia Dortmund van de mat en won met 4-0. De nederlaag kwam hard binnen bij de Duitsers, die woensdagavond ongetwijfeld op revanche zullen zinnen in het Signal Iduna Park. Gaat het ze lukken, of wint Ajax opnieuw?

Voetbalweddenschappen afsluiten of online weddenschappen doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Dortmund – Ajax vind je hieronder.

Minder goals dan de vorige keer

In de ArenA wist Ajax vier keer tot scoren te komen en de zwakke plekken van Dortmund pijnlijk bloot te leggen. Dit zal BVB zich geen tweede keer laten gebeuren.

Coach Marco Rose won zelfs advies in bij Heracles-trainer Frank Wormuth, die met zijn ploeg Ajax dit weekend nog op 0-0 hield. De verwachting is dat de terugwedstrijd een stuk tactischer zal gaan verlopen en dat we dus ook minder goals gaan zien dan twee weken geleden.

Minder dan vier goals (notering van 1.74)

 

Blijven de ploegen in evenwicht of komt er een zege?

De noteringen als het gaat om winst van één van de twee ploegen ligt zeer dichtbij elkaar. Borussia Dortmund staat op 2.45 en Ajax op 2.65. Dortmund lijkt daarmee de favoriet voor dit duel…

Een gelijkspel is daarmee ook een optie, zeker gezien het feit dat Ajax vier wedstrijden op rij ongeslagen is en Borussia Dortmund al drie wedstrijden op rij won. Blijven de twee ploegen in evenwicht?

Dortmund - Ajax wordt gelijk (notering van 3.80)

 

Blijft Haller scoren?

Een van de meest in het oog springende spelers van Ajax dit Champions League-seizoen is Sébastien Haller. De Ivoriaanse spits scoorde tot nog toe in elk duel en staat daarmee al op zes Champions League-treffers dit seizoen.

Vier keer tegen Sporting Portugal en één keer tegen Besiktas en Borussia Dortmund. Gaat de goaltjesdief ook in Duitsland het net weer vinden?

Haller scoort weer tegen Dortmund (notering van 2.50)

Must See

More in Champions League