Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Blijven de Buffalo’s ook in de eerste PO-match tegen Genk in de winning mood?

KAA Gent Union betting tips betFIRST

Sinds vorig seizoen is het format voor de play-offs in de Jupiler Pro League ietwat gewijzigd: vier ploegen in de Champions’ play-offs en vier in de Europe play-offs.

Dat wil zeggen dat er ook in play-off 2 aardige teams rondlopen. Twee daarvan kijken elkaar komend weekend in de ogen: Gent ontvangt Genk.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze topmatch vind je hieronder.

Winning mood.

Dat KAA Gent in de winning mood zit, hoef je onder andere Anderlecht niet te vragen. De Buffalo’s pakten vorige maandag voor het eerst sinds 2015 nog eens een prijs: de beker van België.

Het moet echter gezegd: het zat er wel een beetje aan te komen. Gent was sinds nieuwjaar bezig aan een heuse remonte in het klassement en pakte een knappe 25 op 27.

Helaas net niet genoeg voor de Champions’ play-offs. Maar door die bekerwinst leven ze wel wat op een roze wolk. Die willen ze graag in de verf zetten, thuis tegen KRC Genk.

Ze verloren in 2022 nog geen punt in eigen huis. Gent won overigens al twee keer van Genk dit seizoen: 1-0 en 0-3 waren de eindcijfers.

KAA Gent wint (notering van 1.95)

 

Aanvalstrio.

Dat Genk een kwakkelseizoen beleeft, is wel duidelijk. Maar zeggen dat het aan de kwaliteit ligt? Nee, dat kan echt niet. Vooral voorin hebben de Limburgers nog steeds veel geweld rondlopen.

Bongonda-Onuachu-Ito blijft een gevreesd trio. En dat zie je ook aan de statistieken: enkel Union, Club Brugge en Anderlecht scoorden meer dit seizoen.

Ze pakken niet altijd evenveel punten, maar scoren doen ze op verplaatsing bijna altijd. In zes van de recentste zeven uitwedstrijden was dat het geval.

Enkel op Anderlecht deden ze de netten niet trillen. Zien we in de Ghelamco opnieuw een match waarin beide teams scoren?

Beide teams scoren (notering van 1.64)

 

Must See

More in Jupiler Pro League