Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Blijft Club Brugge ongenaakbaar voor Union SG?

KRC Genk Club Brugge betting tips betfirst

Op speeldag 14 in de Jupiler Pro League staan er heel wat mooie wedstrijden op het menu. Zo ook Union Saint-Gilloise tegen Club Brugge.

Club Brugge mag je gerust het zwarte beest van Union noemen. De Brusselaars konden sinds hun terugkeer naar eerste klasse namelijk geen enkele wedstrijd winnen van Blauw-Zwart.

Kunnen ze dit keer wel revanche pakken of wordt het toch weer Club Brugge dat Union deze eeuw voor de zesde keer op rij kan afhouden.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Union – Club Brugge vind je hieronder.

Zwarte beest

Bij Union Saint-Gilloise zien ze Club Brugge echt niet graag op bezoek komen.

De Brusselaars leken vorig seizoen op weg naar een droomscenario: kampioen spelen in het jaar dat ze terugkeerden naar eerste klasse.

Ei zo na deed Union het onmogelijke, maar in het slot van de competitie stak Club Brugge er nog een stokje voor.

Blauw-Zwart versloeg Union tweemaal in de Champions’ Play-offs en liet Union zo met een ferme kater achter.

Ook dit seizoen zijn Club Brugge en Union weer ijzersterk bezig. Union pakt momenteel een 15 op 15 in de Jupiler Pro League.

Blauw-Zwart doet het dan weer uitstekend in de Champions League.

Beide clubs staan dan ook niet onterecht op een gedeelde derde plaats in het algemene klassement.

Union heeft echter sinds 2006 niet meer kunnen winnen van Club Brugge. Sterker nog, ze slaagden er zelfs maar één keer in om gelijk te spelen.

De vice-kampioen behaalde amper een 1 op 12 tegen hun rechtstreekse concurrenten.

Club is het zwarte beest van Union en daarom denken we dat ook dit seizoen Union er niet in zal slagen om Blauw-Zwart te verslaan.

Club Brugge wint (notering van 2.70)

 

Weinig doelpunten

Vorig seizoen speelden Union en Club Brugge vier onderlinge wedstrijden. Club won drie keer, één keer speelden ze gelijk.

In die vier wedstrijden kon Union SG geen enkele keer scoren. Zelfs voor het top duo Vanzeir-Undav lukte het niet om de Blauw-Zwarte muur te doorbreken.

Daarbovenop zit Simon Mignolet momenteel ook nog eens in de vorm van zijn leven met vier clean sheets op een rij in de Chamions League.

Ook in de Jupiler Pro League doet Mignolet het uitstekend.

Club Brugge zelf scoort tegen Union ook niet zo makkelijk. Zo lukten hen vorig seizoen maar vier doelpunten: 1-0, 0-2, 0-0 en 0-1.

Wij verwachten daarom ook zaterdagavond niet veel doelpunten te zien en houden onze voorspelling onder drie goals in totaal.

Totaal aantal goals onder 2.5 (notering van 2.40)

 

 

Must See

More in Jupiler Pro League