Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Bezorgt KAA Gent Club Brugge een mokerslag door te winnen van Union Saint-Gilloise?

KAA Gent Union betting tips betFIRST

Het is het uur van de waarheid in de Jupiler Pro League. Op speeldag 32 staan alle ogen gericht op het duel tussen Gent en Union Saint-Gilloise, hyperbelangrijk in de strijd om de titel én de Champions’ play-offs. Afspraak op zaterdag, om 20u45 in de Ghelamco Arena.

Hard tegen onzacht. Wat zal dat geven?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Gent-Union vind je hieronder.

Gent on fire

Het heeft een hele poos geduurd, maar Gent is dit seizoen dan toch eindelijk onder stoom gekomen. Sinds de nederlaag op Club Brugge lijken ze onstuitbaar.

Sindsdien speelden de Buffalo’s zes wedstrijden, waarvan ze er vijf winnend afsloten. Enkel thuis tegen Basaksehir kwamen ze niet verder dan 1-1.

Ook in eigen stadion komt Gent de laatste tijd opnieuw uitstekend voor de dag. Zo wonnen ze hun recentste drie thuismatchen.

Zowel tegen OH Leuven als Anderlecht en Eupen werd gewonnen, zonder ook maar één doelpunt te slikken. Van dominantie gesproken.

De Gentenaren zullen bovendien gemotiveerder dan ooit zijn, want als ze niet verliezen ligt de weg naar de top vier officieel open.

Wij zien een Gent in vorm – zelfs tegen het sterke Union – de drie punten thuis houden.

KAA Gent wint (notering van 2.65)

 

Goals vliegen er vlotjes in

De transfer van ene Gift Orban kwam voor Gent als een – badum tss – godsgeschenk. Die goede vorm van Gent hebben ze grotendeels aan hem te danken.

De Nigeriaan paste zich in no-time aan en knalt momenteel letterlijk alles wat voor z’n voeten valt tegen de netten. Veertien goals in elf duels.

Het hoeft geen beetje te verbazen dat Gent de laatste matchen zo vlot scoort, want naast Orban hebben ze nog topschutter Hugo Cuypers lopen.

Ook die laatste scoorde vijf keer in de afgelopen drie matchen. En nu komt zelfs Tarik Tissoudali stilaan terug. Ongekende weelde voor Hein Vanhaezebrouck.

In de laatste vier wedstrijden scoorde Gent maar liefst achttien(!) goals. Ramt de pletwals er ook twee in doel tegen Union? De Brusselaars hielden al zeven matchen op rij de nul niet meer.

Gent scoort twee keer (notering van 2.25)

 

Must See

More in Jupiler Pro League