Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Beleeft Standard alweer een heel lastige avond tegen Gent, in de Ghelamco Arena?

Gent Standard betfirst betting tips

De Jupiler Pro League is terug! Vrijdag staan er al drie duels op de planning, op speeldag achttien. Daarbij een zeer aantrekkelijke affiche: Standard brengt om 20u30 een bezoekje aan de Ghelamco Arena, waar Gent op hen wacht.

Beide teams strijden om een plekje in de Champions play-offs. Wie zet de ambitie kracht bij?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Gent-Standard vind je hieronder.

Pijnlijke reeks voor de Rouches

Standard deed afgelopen zomer een goede zaak om nieuwe trainer Ronny Deila aan boord te halen. De Noor trok de Rouches op z’n eentje uit het moeras.

De Luikenaars strijden, in tegenstelling tot vorig seizoen, mee voor een plekje in de top vier en staan bijvoorbeeld maar vijf punten achter Club Brugge.

Maar toch lijkt de motor sinds de heropstart na het WK opnieuw wat te sputteren. Standard speelde midweeks een absolute non-match in de beker.

Ze werden met 4-0 van de mat geveegd door Antwerp. Einde bekerdroom. Dat moet ongetwijfeld hard zijn binnengekomen. En net nu moeten ze naar Gent…

De Ghelamco Arena is zonder twijfel de minst leuke verplaatsing voor Standard. Ze verloren er nu al vijf keer op rij. Vrijdag opnieuw?

Gent wint (notering van 1.66)

 

Leuke matchen, dat wel

Wie zich wil amuseren vrijdag, stemt ’s avonds toch best af op Gent-Standard. Want deze wedstrijd staat al jaren garant voor goals.

Sinds 2018 hebben de Buffalo’s en de Rouches acht keer tegen elkaar gespeeld. In zeven van die acht duels vielen er minstens drie doelpunten.

In de twee recentste edities kregen we telkens vier goals voorgeschoteld. Bijna altijd werd er ook aan beide zijden een doelpunt gemaakt.

Dat die trend zich vrijdag doorzet, lijkt voor de hand liggend. In drie van de afgelopen vier thuismatchen van Gent zagen we minstens drie doelpunten.

Worden de netten op speeldag achttien opnieuw minstens drie keer bol gezet? De kans lijkt ons alvast groot.

Er vallen minstens drie goals (notering van 1.74)

 

Must See

More in Jupiler Pro League