Verbind je met ons

HomePremier League

Arsenal al drie maanden ongeslagen; stopt Liverpool deze uitstekende reeks?

Chelsea-Liverpool

De interlandperiode zit er weer op en dus kijken we weer naar de nationale competities. In de Engelse Premier League staat komend weekend het heerlijke affiche op het programma tussen Liverpool en Arsenal. De bezoekers begonnen het seizoen dramatisch, maar zijn inmiddels tien duels ongeslagen. Gaat Liverpool deze reeks stoppen?

Online weddenschappen afsluiten? Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Liverpool stopt de reeks van Arsenal

Het zal je misschien verbazen als je Arsenal begin dit seizoen hebt gevolgd, maar de ploeg van Mikel Arteta heeft sinds 28 augustus geen wedstrijd meer verloren. Toen ging het kansloos met 5-0 onderuit tegen Manchester City.

Liverpool verloor dit seizoen nog maar één keer (twee weken geleden tegen West Ham United) en staat op de vierde plek in de Premier League, één plekje dus boven Arsenal.

De thuisploeg is de favoriet voor dit duel, maar gezien de doelpuntenproductie van beide ploegen in de laatste weken, is de verwachting dat ze in ieder geval ook allebei zullen gaan scoren.

Liverpool wint en beide teams scoren (notering van 2.80)

 

Kan Salah het opnieuw?

De man van de doelpunten dit seizoen bij Liverpool is toch weer Mohamed Salah. De sterspeler uit Egypte staat dit seizoen op tien doelpunten in elf wedstrijden voor de Engelse kampioen van 2020.

Gaat de aanvaller zich ook tegen Arsenal weer op het scorebord schieten?

Salah scoort ook tegen Arsenal (notering van 1.76)

Must See

More in Premier League