Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Antwerp-Union: kan The Great Old de koploper onder stoom een halt toeroepen?

OH Leuven-Antwerp

Speeldag 26 in de Jupiler Pro League staat voor de deur en op zaterdag om 20h45 staat er – alweer – een ferme klepper op de agenda: competitieleider Union brengt een bezoekje aan de Bosuil.

Opnieuw een belangrijke wedstrijd, want de kloof tussen de eerste en tweede in het klassement kan plots tien of vier punten worden.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze topper vind je hieronder.

Hard tegen hard.

Met Antwerp en Union staan zaterdag de twee ploegen tegenover elkaar die op dit moment het meest in vorm zijn (als we Cercle even buiten beschouwing laten).

Antwerp pakte een knappe 13 op 15 en koploper Union kan zelfs pronken met een 23 op 27. Ze bekleden dan ook niet voor niets de tweede en eerste plaats.

Beide ploegen zullen dus zeker aan elkaar gewaagd zijn, wat de kans op veel goals wat kleiner maakt. Zeker als we de recente uitslagen erbij halen.

In de laatste drie matchen van The Great Old vielen er nooit meer dan twee goals.

Bij Union kunnen we bijna hetzelfde zeggen: in de afgelopen zeven topmatchen tegen Anderlecht, Club Brugge, Gent en Genk vielen er in zes gevallen maximaal twee goals.

Enkel in de thuismatch tegen Genk werd het 2-1, en dat door een doelpunt in minuut 100.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 2.15)

 

Lastig te kloppen.

Nainggolan, Engels, Frey, De Laet… Met dergelijke mannen kan je al eens naar de oorlog. Het hoeft dus niet te verbazen dat Antwerp dit jaar een geheel is dat moeilijk te kloppen is.

Sinds eind oktober verloren ze dan ook nog maar twee keer. Eén daarvan was die absurde thuiswedstrijd tegen Standard, waarbij de Rouches in het slot voor de ommekeer en 2-3 eindcijfers zorgden.

De vorige verliesmatch in eigen huis, dateerde op dat moment al van speeldag twee op 1 augustus 2021.

Ze zijn nu ook al zeven matchen ongeslagen en trekken de laatste tijd zeer veel wedstrijden op metier over de streep.

Bovendien slaagden ze er in de heenronde al in om Union te kloppen, 1-2 was toen de eindstand.

Antwerp wint of gelijkspel (notering van 1.74)

 

Must See

More in Jupiler Pro League