Verbind je met ons

HomeEuropa League

Antwerp gaat (met Nainggolan) op zoek naar een plek in de Europa League-poules

Antwerp FC neemt het donderdagavond op tegen Omonia Nicosia. Ze strijden om een ticket voor de groepsfase van de Europa League.

Antwerp FC neemt het donderdagavond op tegen Omonia Nicosia. Ze strijden om een ticket voor de groepsfase van de Europa League. Kersverse transfer Radja Nainggolan is er donderdag voor het eerst bij.

Voetbalweddenschappen afsluiten en live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Antwerp – Omonia Nicosia vind je hieronder.

Radja Nainggolan

Op papier zou Antwerp deze wedstrijd altijd moeten winnen. The Great Old kan op een kern van meer dan 60 miljoen euro rekenen. De Cypriotische club moet het 15,5 miljoen met heel pak minder stellen.

Ook Radja Nainggolan zal er voor het eerst bij zijn. De voormalige international werd naar Belgiƫ gehaald om de titel met Antwerp te pakken. Kan de aanwezigheid van Nainggolan ook donderdagavond al voor een boost bij Antwerp zorgen?

Antwerp wint, terugbetaald indien gelijkspel (notering van 1.90)

 

Geen Frey

Omonia Nicosia liet in de derde kwalificatieronde van de Europa League al blijken dat verdedigen niet hun sterkste kant is. Zo kregen ze er tegen FC Flora Tallinn twee om de oren. FC Flora is een ploeg uit Estland met een marktwaarde van nog geen vijf miljoen euro.

Antwerp moet het wel rooien zonder Michael Frey, de topschutter van de Jupiler Pro League. Maar ook zonder de Zwitser moet Antwerp aanvallend toch zeker iets kunnen brengen.

Antwerp scoort (notering van 1.41)

Must See

More in Europa League