Verbind je met ons

HomeUncategorized

Anderlecht-KV Kortrijk: kunnen de Kerels paars-wit uit de halve finale houden?

Anderlecht-Kortrijk

Paf: het startschot voor de eindspurt richting de Heizel is begonnen! Deze midweek gaan we van acht naar vier ploegen, die vervolgens verder strijden voor de hoofdvogel: de Croky Cup.

Donderdag om 18h45 is er onder andere het treffen tussen Anderlecht en KV Kortrijk. Wie bekert er voort?

Online weddenschappen plaatsen? Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Wankele defensie.

De stemming en sfeer rond Anderlecht is de afgelopen maand danig veranderd. En dat na… Die thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk.

Sindsdien ging het enkel in stijgende lijn voor paars-wit, dat ondertussen al als vierde geklasseerd staat in de Jupiler Pro League.

Veel positiefs dus, maar ze blijven toch één pijnpunt hebben: de verdediging. De nul houden blijft o zo moeilijk dit seizoen.

Opvallende statistiek: de Brusselaars konden in de twaalf gespeelde thuiswedstrijden in alle competities slechts twee (!) keer een clean sheet houden. En dat tegen Seraing en STVV.

Behoorlijk fragiel, dus.

Beide teams scoren (notering van 1.95)

 

Kansrijke Kerels.

De supporters van KV Kortrijk hebben na enkele zeer grijze en karige jaren eindelijk nog eens enige reden tot juichen.

De Kerels slopen dit seizoen ondertussen bijna geruisloos de top zeven binnen, op slechts enkele punten van de top vier.

Zeer opmerkelijk: KV Kortrijk heeft nu al 31 punten in de Jupiler Pro League. Dat zijn er slechts acht minder dan hun totaal van vorig seizoen.

Ze teren weer op een sterke organisatie, maar kunnen ook bouwen op hun aanvallers: KV Kortrijk scoorde nu al vijf uitwedstrijden op een rij.

Waaronder op het veld van… Anderlecht. Bovendien is KVK een echte bekerploeg!

KV Kortrijk scoort minstens één keer (notering van 1.71)

 

Must See

More in Uncategorized